Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - Burgemeester Broertjes had het nog zo gehoopt: Hilversum op het laatste moment aanhaken bij de fusie, die nu gepland staat voor Bussum, Muiden en Naarden. Maar de provincie laat dat niet gebeuren, blijkt uit hun laatste brief.

Continue Reading...

Burgemeester Broertjes had het nog zo gehoopt: op het laatste moment Hilversum laten aanhaken bij de fusie, die nu gepland staat voor Bussum, Muiden en Naarden. Maar de provincie laat dat niet gebeuren, blijkt uit hun laatste brief.

Continue Reading...

Slechts 3 gesprekken waren er voor nodig om D’66 te doen besluiten niet verder te willen met Hart voor Hilversum. Over veel punten konden we overeenstemming vinden: de inrichting van de nieuwe zorgtaken, beter omgaan met de bebouwing van Hilversum, burgerparticipatie en het opknappen en vergroenen v...

Continue Reading...

De bewoners en omwonenden van de Diependaalselaan hebben er genoeg van en willen dat er onmiddellijk iets gebeurt aan de alsmaar toenemende verkeersstroom op de Diependaalselaan. Luchtvervuiling, veiligheid en geluidsoverlast zijn hier in het geding.

Deze mensen hebben zich verenigd in een werkgro...

Continue Reading...

Hart voor Hilversum dankt al haar kiezers voor hun stem en het vertrouwen. We nemen dit vertrouwen bijzonder serieus en zullen daar de komende vier jaar verantwoord mee omgaan.

Tijdens de campagne hebben we 1.000 violen in het centrum opgehangen om te laten zien dat je soms niet zoveel moet praten...

Continue Reading...