Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - De ene D66-wethouder, van der Want, wil bij het Zorgpark honderden nieuwe bomen planten in een strook bos bij Monnikenberg. En, je verwacht het niet, de andere D66-wethouder, Boog, wil door diezelfde strook de HOV-busbaan aanleggen.

Vandaag kwam Petra Hoogerwerf, fractievoorzitter D66...

Continue Reading...

Het zijn zware tijden en de gemeente moet bezuinigen. Het D66-VVD-PvdA college zegt dat ze dit doet zonder de lasten voor de burger te verhogen.

En dan, opeens, in een korte alinea van de begroting, blijkt dat dit D66-VVD-PvdA-college de lasten voor de burger wel verzwaart: een kapvergunning wordt...

Continue Reading...

Maandag 3 februari nemen de statenleden van de Provincie Noord-Holland een definitief besluit over de aanleg van de HOV-busbaan tussen Huizen en Hilversum. Gaan ze gedeputeerde mevrouw Post 118 miljoen euro geven om een busbaan aan te leggen, waar de reizigers niet beter van worden? Houden de "reger...

Continue Reading...

HILVERSUM - Het busbaanplan van Provincie Noord-Holland en de colleges van Hilversum, Huizen, Laren en Eemnes is aangewezen door de Telegraaf als Nodeloos Prestige-project. "Burgers zijn peperdure megaprojecten spuugzat", kopt de Telegraaf. Tijd voor een heroverweging?

Afgelopen zaterdag presentee...

Continue Reading...

HILVERSUM - Met 8 mensen uit het Gooi waren we maandag 20 januari aanwezig bij de commissie Mobiliteit van de Provincie. Hart voor Hilversum, Hart voor Blaricum, de Vituswijk en Vereniging Bijvanckpark spraken in. Luid en duidelijk hebben we het uitgelegd. Maar of ze luisteren?

Continue Reading...