Hart voor Hilversum Nieuws

Maandag 3 februari nemen de statenleden van de Provincie Noord-Holland een definitief besluit over de aanleg van de HOV-busbaan tussen Huizen en Hilversum. Gaan ze gedeputeerde mevrouw Post 118 miljoen euro geven om een busbaan aan te leggen, waar de reizigers niet beter van worden? Houden de "reger...

Continue Reading...

HILVERSUM - Het busbaanplan van Provincie Noord-Holland en de colleges van Hilversum, Huizen, Laren en Eemnes is aangewezen door de Telegraaf als Nodeloos Prestige-project. "Burgers zijn peperdure megaprojecten spuugzat", kopt de Telegraaf. Tijd voor een heroverweging?

Afgelopen zaterdag presentee...

Continue Reading...

HILVERSUM - Met 8 mensen uit het Gooi waren we maandag 20 januari aanwezig bij de commissie Mobiliteit van de Provincie. Hart voor Hilversum, Hart voor Blaricum, de Vituswijk en Vereniging Bijvanckpark spraken in. Luid en duidelijk hebben we het uitgelegd. Maar of ze luisteren?

Continue Reading...

HILVERSUM - Deze maandagmiddag zullen 5 mensen van Comité Busbaan Nee afreizen naar het provinciehuis in Haarlem om te voorkomen dat de statenleden 118 miljoen gaan besteden aan de aanleg van een onnodige busbaan. Steun ze!

A.s. maandagmiddag 20 januari staat HOV het Gooi op de agenda van commissi...

Continue Reading...

HILVERSUM - Na het uitgebreide artikel hier op Dichtbij over de stunt van de provincie en een oproep van Hart voor Hilversum aan wethouder Erik Boog, "Let op uw tellen, de provincie past het contract wèl aan!", heeft het college een heldere brief gestuurd....

In de brief staat onomwonden dat de ge...

Continue Reading...