Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - Terwijl men landelijk bezig is om spoorwegovergangen te sluiten, vragen de Provincie en gemeente Hilversum de staatssecretaris nu om een nieuwe spoorwegovergang voor de HOV-bus. Daar kan ze beter "Nee!" op zeggen.

Comité Busbaan Nee heeft staatssecretaris Mansveld opgeroepen om geen to...

Continue Reading...

HILVERSUM - Het blijkt dat je de kleine lettertjes in de begroting van dit D66-VVD-PvdA college goed moet lezen....

Het zijn zware tijden en de gemeente moet bezuinigen. Het D66-VVD-PvdA college zegt dat ze dit doet zonder de lasten voor de burger te verhogen.

En dan, opeens, in een korte alinea...

Continue Reading...

Wat zijn we trots: buurthuis "de Geus" blijft open!! Op zaterdag 29 september 2012, voerde Hart voor Hilversum om het open te houden. http://www.dichtbij.nl/t-gooi/zorg-en-welzijn/artikel/2436542/houd-de-geus-open.aspx Toen was bekend geworden, dat Versa per 1 janua...

Continue Reading...

HILVERSUM - De bedrijven van het Venetapark hebben zelf een second opinion laten uitvoeren naar de tunnel Oosterengweg. Wethouder Boog haalde er nog twee tunnelexperts bij. Wat zeggen deze geleerden?

De bedrijven van het Venetapark zien de geplande smalle, gestapelde tunnel niet zitten. De provinc...

Continue Reading...

HILVERSUM - De Provincie en de gemeente Hilversum hebben hun plan voor de HOV busbaan gebaseerd op gedateerde reistijdgegevens. Comité busbaan Nee heeft uitgezocht hoe het echt zit.

Comité Busbaan Nee heeft onderzocht wat het verschil is tussen de toekomstige situatie met de HOV-bus en de huidige...

Continue Reading...