Hart voor Hilversum Nieuws

HILVERSUM - Aanstaande vrijdag gaat het gebeuren: met de Showman's kermistractor trekken we op naar het raadhuis om de meer dan 2000 handtekeningen aan te bieden aan Burgemeester Broertjes. Komt u ook? Samen stoppen we deze geldverspilling!

Het plan om een dure busbaan aan te leggen tussen Huizen...

Continue Reading...

HILVERSUM - Het is tijd voor actie: de busbaan Huizen-Hilversum kan nu gestopt worden! Een groot aantal wijkverenigingen, politieke partijen en bedrijven in de regio heeft zich verenigd in Comité Busbaan Nee. Om hun acties te ondersteunen lanceert het Comité Busbaan Nee vandaag haar actie-website.

...

Continue Reading...

HILVERSUM - Er zitten heel wat fouten in bestemmingsplan Kerkelanden. Ondanks goed onderbouwde bezwaren van meerdere bewoners, heeft wethouder Lon Jooren ze er niet uit gehaald. En de coalitie D66-VVD-PvdA vindt het wel best.

Wat heeft wethouder Jooren-van der Boor (VVD) veel missers gemaakt bij h...

Continue Reading...

HILVERSUM - De petitie om de zwerfdierenopvang bij dierenasiel Crailo te laten is massaal gesteund. Dierenasiel Crailo en Hart voor Hilversum hebben de petitie samen aangeboden aan de wethouders dierenwelzijn. Laten we hopen dat de heldere taal doorkomt!

Onlangs trokken de medewerkers en een groep...

Continue Reading...

HILVERSUM - Met het nieuwe bestemmingsplan Kerkelanden pakt wethouder Lon Jooren-van der Boor (VVD) allerlei aanbouwmogelijkheden af van de bewoners van Kerkelanden. Hier zijn enkele situaties met foto erbij....

In mijn vorige stukje liet ik u al zien, dat garages, entrees en met vergunning gereal...

Continue Reading...